TUOREIMMAT KOMMENTIT

Ilmastohulluus on kollektiivisen uskonlahkon tasolla. IPCC:n käyttämä "tiede" muistuttaa tupakkatehtaiden käyttämää "lääketiedettä". IPCC on järjestelmällisesti hylännyt sellaiset mittaustulokset, jotka eivät sovi heidän tavoittelemaansa lopputulokseen. Ensinnäkin kaikkien pitäisi olla huolissaan hengitysilman saastumisesta suurkaupungeissa ja huonosti hoidettujen tehdaspaikkakuntien pienhiukkasten levittämisestä ilmaan. Hiilidioksidi ei ole mikään myrkky vaan elämän edellytys maapallolla. Toisekseen huonosti järjestetty muoviroskien käsittely on käytännössä johtanut siihen, että rikkaat länsimaat ovat vieneet laivalasteittain muoviroskiaan köyhiin maihin. Sieltä muovit ovat joutuneet jokiin ja sitä kautta valtameriin. Valtamerissä merivirrat ovat keränneet muovit älyttömän kokoisiin muovilauttoihin valtamerissä.
Ilmastopanelin tehtävänasetus ehkä vaatisi lisäharkintaa. Analysoin NOAA:n julkaisemat Pohjois-Atlantin pintalämpötilat 160 vuodelta. Niissä näkyi koko ajan n. 60 vuotinen aaltoilu eli Atlantin monikymmenvuotinen oskillaatio ja tasainen hidas nousu eli toipuminen pienestä jääkaudesta. Ihmisen sormenjälkeä eli erityistä n. 50 viimeisintä vuotta jatkunutta lämpenemistä ei noitten perinteisten ilmiöitten lisäksi löytynyt yhtään. On mielenkiintoinen kysymys, miksi perinteiset lämpötilamuutokset vaikuttavat Pohjois-Atlantilla edelleen muttei katastrofaaliseksi väitetty ihmisen vaikutus.
Ilmastonmuutos on normaali luonnonilmiö, mihin ihminen ei voi vaikuttaa. Nykyinen ilmastonmuutos ei ole ensimmäinen eikä viimeinen maapallolla. Kaikki raha mikä pannaan ilmastonmuutoksen "torjuntaan" on hukkaan heitettyä.
@Ilmastopaneeli1 teki satakertaisen virheen vihreiden investointien vaikutuksissa. Oikeiden tulosten mukaan ei ole pikakeinoja kasvattaa #bruttokansantuote ´tta ilmastoinvestoinneilla #maammelaulu